Joe dj's vieren nieuwe digitale zender Joe Christmas - VIDEO

woensdag 6 november 2019
Foto: Joe - © DPG Media 2019

Joe all the way? Christmas all the way! Dinsdag tijdens de ochtendshow - precies 50 dagen voor kerst - lanceerden Joe-dj's Sven Ornelis en Anke Buckinx de nieuwe digitale zender Joe Christmas.

Op de zender is 24/7 kerstmuziek te horen om al volledig in de kerstsfeer te komen.


Speciaal voor de lancering van Joe Christmas haalde dj Jan Bosman zijn beste 'ho ho ho's' boven en verraste hij de andere Joe-dj's als 'Kerstjan' met een kerstdiner. 


LEES OOK: DPG Media lanceert 3 nieuwe digitale radiozenders

Joe Christmas is te beluisteren via DAB+, Joe.be, de Joe-app en het Radioplayer-platform.


Lees ook:
DPG Media lanceert 3 nieuwe digitale radiozenders

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers