Joe-dj Anke Buckinx en Guga Baúl verrassen Bart Peeters met nieuw nummer

dinsdag 3 september 2019
Foto: Joe - © DPG Media 2019

Radio Guga, de coverband rond Guga Baúl, heeft onder de nieuwe naam 'Studio Guga' een eerste studioplaat gemaakt: 'Ongehoord!'.

Op de plaat haalt Guga zijn beste stemimitaties naar boven met een nummer dat klinkt alsof de artiest in kwestie ze zelf geschreven en ingezongen heeft. Elke dinsdag stelt Guga een nummer voor bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. Anke trekt ook elke week met Guga naar de geïmiteerde artiesten om het nummer voor de eerste keer te laten horen. Zo was Bart Peeters vandaag aan de beurt.


Bart Peeters was aangenaam verrast door het resultaat en gaf Guga zelfs nog wat tips mee: 'Ik ben altijd trots als ik geïmiteerd word en ik ben heel gerustgesteld. Guga, mag ik u coachen voor de echte opname? Doe die diftongeringen weg en maak die Lierser, Boechoutser, Hovenser en het is er boenk op.'

Volgende week dinsdag stelt Guga het Kommil Foo-nummer voor.

Een videoverslag van het bezoek van Anke Buckinx en Guga Baúl aan Bart Peeters:


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers