Adamski vervangt zieke Maxi Jazz op Nostalgie Beach Festival

maandag 1 juli 2019

Middelkerke ontvangt op zaterdag 10 augustus Adamski als vervanger voor de zieke Maxi Jazz op het Nostalgie Beach Festival. Maxi Jazz schrapte vorige week al zijn optredens tot eind augustus omdat hij sukkelt met zijn gezondheid.

De Britse dance-producer kennen we vooral van de nummer 1 hit Killer, die hij samen met Seal maakte in 1990. Wereldwijd ging het nummer van Adamski miljoenen keren over de toonbank. George Michael gebruikte 'Killer' in 1993, samen met de song 'Papa was a Rolling Stone', op een live-album met de leden van Queen.


Het Nostalgie Beach Festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in Middelkerke. Andere topartiesten zijn Status Quo, Clouseau, Wet Wet Wet, Marc Almond, Fischer-Z en Big Country.

Tickets voor Nostalgie Beach Festival kan je bestellen via:  nostalgiebeachfestival.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers