Adamski vervangt zieke Maxi Jazz op Nostalgie Beach Festival

maandag 1 juli 2019

Middelkerke ontvangt op zaterdag 10 augustus Adamski als vervanger voor de zieke Maxi Jazz op het Nostalgie Beach Festival. Maxi Jazz schrapte vorige week al zijn optredens tot eind augustus omdat hij sukkelt met zijn gezondheid.

De Britse dance-producer kennen we vooral van de nummer 1 hit Killer, die hij samen met Seal maakte in 1990. Wereldwijd ging het nummer van Adamski miljoenen keren over de toonbank. George Michael gebruikte 'Killer' in 1993, samen met de song 'Papa was a Rolling Stone', op een live-album met de leden van Queen.


Het Nostalgie Beach Festival vindt plaats op zaterdag 10 augustus in Middelkerke. Andere topartiesten zijn Status Quo, Clouseau, Wet Wet Wet, Marc Almond, Fischer-Z en Big Country.

Tickets voor Nostalgie Beach Festival kan je bestellen via:  nostalgiebeachfestival.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers