Veronica koopt exclusieve UFC-uitzendrechten in Nederland

maandag 7 januari 2019
Foto: Veronica - © Talpa TV 2019

UFC en Veronica hebben een exclusief uitzendpartnerschap in Nederland aangekondigd. Dit bestaat uit alle live UFC-evenementen en meer dan 100 uur aan content.

Naast UEFA Champions League voetbal en Glory Kickboxing verrijkt Veronica het sportaanbod op de zender met deze nieuwe samenwerking. Het eerste evenement wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari om 23.00 uur te zien bij Veronica.


UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC heeft twee uitverkochte shows in Nederland georganiseerd en is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in vechtsporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

'Nederland heeft zo'n gepassioneerde schare fans van vechtsporten. We waren daar getuige van toen we in 2016 ons eerste evenement naar Rotterdam brachten', aldus David Shaw, Senior Vice President van UFC, International & Content. 'We hebben een geweldige selectie Nederlandse atleten waarvan er vele tot de beste ter wereld behoren in hun gewichtsklasse. We kijken er naar uit om samen met het team van Veronica verder te bouwen aan UFC.'

Bastiaan van Dalen, hoofd van Veronica TV, zegt: 'UFC is een geweldige aanvulling op ons huidige sportaanbod. We verheugen ons op deze speciale samenwerking.'

Het eerste evenement dat bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen ‘flyweight’-kampioen en voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Henry Cejudo en ‘bantamgewicht’-kampioen TJ Dillashaw. CEJUDO versus DILLASHAW wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari om 23.00 uur te zien bij Veronica.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers