Vanaf 7 december 'Dancing on Ice' live te zien op SBS6

vrijdag 22 november 2019
Foto: SBS6 - © William Rutten/Talpa Network 2019

Het is bijna zover. Zaterdag 7 december start 'Dancing on Ice' op SBS6 met de eerste liveshow. Negen BN'ers gaan samen met hun professionele danspartners de strijd op het ijs met elkaar aan.

De jury die zij moeten imponeren bestaat uit niemand minder dan kunstschaatsicoon Joan Haanappel, Marc Forno, voormalig choreograaf bij Holiday on Ice en Ruben Reus, viervoudig Nederlands kampioen kunstschaatsen. Maar ook de presentatoren zijn ervaren in het ijsdansen. Als oud-deelnemers vormen Winston Gerschtanowitz en Patty Brard hét perfecte paar om dit ijsspektakel in goede banen te leiden.


Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen.

Nieuw dit seizoen is dat de kijker de speciale 'Dancing on Ice'-app kan downloaden en ook een cijfer mag geven aan elke act in elke show. Wie lukt het om de jury én de kijker keer op keer te verbazen, ontroeren en overtuigen? Wie van deze negen koppels maakt vanaf 7 december de mooiste combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves en wint 'Dancing on Ice'?

'Dancing on Ice' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Dancing on Ice', wekelijks vanaf zaterdag 7 december om 20.00 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers