Van aanzoek tot bruiloft in 'Peter Jan Rens: Doen Ze 'T Of Doen Ze 'T Niet?'

woensdag 30 november 2016

Na veel ups en downs in hun stormachtige relatie is het nu eindelijk zover: Peter Jan Rens en zijn 43 jaar-jongere Virginia gaan trouwen. Of in ieder geval, dat is de bedoeling.

In de nieuwe realityserie 'Peter Jan Rens: Doen Ze 'T Of Doen Ze 'T Niet?' volgt RTL 5 vanaf 3 januari de aanloop naar de grote dag op de voet. Van het aanzoek tot de grote climax; de huwelijksvoltrekking.


Virginia droomt van een prinsessenbruiloft, want dit is de enige dag in haar leven dat ze een echte diva kan zijn. Peter Jan wil vooral nooit meer afscheid nemen van zijn Virginia en een huwelijk moet voorkomen dat ze bij hem weggaat. Hij doet alles voor haar en hun tweejarige dochtertje Djelisa. Volgens Virginia is Peter Jan 'de beste papa ooit'.

In de eerste aflevering van de nieuwe realityserie gaat het koppel voor de zoveelste keer verhuizen. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven dat hopelijk leidt tot een huwelijk, maar bij Peter Jan en Virginia is niets zeker...

'Peter Jan Rens: Doen Ze 'T Of Doen Ze 'T Niet?' wordt geproduceerd door Zodiak.

'Peter Jan Rens: Doen Ze 'T Of Doen Ze 'T Niet?', vanaf dinsdag 3 januari wekelijks om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - Wim Opbrouck

'Bake Off Vlaanderen' slaat haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck en juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn opnieuw van de partij, samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers