Tien blijft scoren bij de adverteerders

vrijdag 13 juli 2007

De aangekondigde sluiting van de tv-zender Tien leidt niet tot het opschorten van de reclamespotjes. Juli werd zelf een hele goede maand wat betreft de omzet van de reclame op de zender.

De c

ommerciŽle directeur van de zender zegt dat dit te wijten valt aan het feit dat ze in die zelfde maand een goederen bedachten en dus ook een commerciele programmeringnodig hebben. Over het befaamde televisie programma 'De Gouden Kooi' zijn de meeste adverteerders niet te spreken. Er zijn met een hele boel spotjes geschoven geweest omdat adverteerders niets meer wilden te maken hebben rond het programma.

Bron: DVHN

DOSSIER: RTL Nederland neemt Tien over

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiŽnter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers