Renze Klamer presenteert 'Laat op Vrijdag'

donderdag 23 januari 2020
Foto: BNNVARA - © Natalia van der Zalm 2020

Nóg een nieuwe talkshow op NPO 1: vanaf vrijdag 7 februari presenteert Renze Klamer de late-late night talkshow 'Laat op Vrijdag'.

Net na middernacht, na het late 'NOS Journaal', luidt Renze het weekend in. 'Laat op Vrijdag' is zes weken lang op vrijdag rond 00.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.


Renze Klamer: ''Laat op Vrijdag' is anders dan andere praatprogramma's. In elke aflevering zitten twee bekende hoofdgasten, die samen een verrassende combinatie vormen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit en draait om anekdotische verhalen. In 'Laat op Vrijdag' praten gasten over hun guilty pleasures, delen ze hun verborgen talenten en is er ruimte om een spelletje te spelen.'

Het format is on-Nederlands en maakt een knipoog naar Amerikaanse en Britse shows als 'The Graham Norton Show' en 'The Late Late Show' with James Corden. Renze: 'Los van het komische aspect zijn dat programma's waarin je ziet dat het persoonlijke interview centraal staat, gasten een andere kant van zichzelf laten zien en het in de gesprekken totaal niet gaat over het nieuws van de dag.'

In de komende afleveringen zijn onder anderen Fidan Ekiz, Splinter Chabot, Anna Nooshin, Sander Schimmelpenninck, Rob Jetten en Soundos El Ahmadi te gast.

Renze Klamer presenteerde bij BNNVARA eerder 'Na Het Nieuws' en de Belbus ('Kassa') en is nu dagelijks te horen bij 'De Nieuws BV' op NPO Radio 1.

Noortje Veldhuizen (De Krokante Leesmap) krijgt een eigen rubriek in 'Laat op Vrijdag', waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers