'Pauls Nummer 1 Show': een spelshow met een twist!

vrijdag 1 november 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vanaf zaterdag 2 november nodigt Paul de Leeuw wekelijks gasten - in alle soorten en maten - uit in de studio voor een uitdagende spelshow!

Ze hebben 1 ding gemeen: ze zijn allemaal een Nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of willen graag iets voor de 1e keer gaan doen.


Van de eigenaar van het grootste konijn van Nederland, tot de eerste spreekbeurt van je kind, alles komt voorbij in 'Pauls Nummer 1 Show'. In elke aflevering spelen 3 gasten onder leiding van Paul een prikkelende quiz met een twist. De beste speler is dé Nummer 1 van de avond en speelt in de finale om een prijs voor iemand uit de zaal, die ook - gedurende de uitzending - ergens eerste in is geworden.

In deze uitdagende spelshow, gevuld met humor, muziek, bijzondere verhalen en de meest uiteenlopende vragen, leren we de gasten én onszelf beter kennen en met de verrassende antwoorden is discussie op de bank voor de tv gegarandeerd!

'Pauls Nummer 1 Show', vanaf zaterdag 2 november wekelijks om 20.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers