Paul de Leeuw grote winnaar 'Televizier-Ring 2008'

vrijdag 24 oktober 2008

Paul de Leeuw is vrijdagavond de grote winnaar geworden tijdens het 'Gouden Televizier-Ring Gala' 2008. Met liefst 48% van de stemmen ging de Gouden Televizier-Ring naar de populaire zaterdagavondshow 'Mooi! Weer de Leeuw'. Ook de Zilveren Televizier-Ster 2008 voor populairste mannelijke tv-persoonlijkheid ging voor het derde jaar op rij naar Paul de Leeuw.

Het

was de eerste keer dat Paul de Leeuw de prestigieuze tv-prijs in ontvangst mocht nemen voor n van zijn programma's. Andere genomineerden waren 'Gooische Vrouwen' (RTL 4) en 'Op Zoek naar Evita' (AVRO).

Yvon Japsers (KRO) won de Zilveren Televizier-Ster 2008 voor de beste vrouwelijke tv-persoonlijkheid.  In deze categorie waren Linda de Mol (RTL) en Sophie Hilbrand (KRO) de andere genomineerden.

In zijn dankwoord bij het ontvangen van zijn derde Zilveren Televizier-Ster vroeg de Leeuw of hij drie sterren kon inwisselen voor n ring. De crew van 'Mooi! Weer de Leeuw' haastte zich na het gala naar de studio voor de opnames van de show voor zaterdagavond, die uiteraard in het teken zal staan van de 'Gouden Televizier-Ring 2008'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers