Paul de Leeuw grote winnaar 'Televizier-Ring 2008'

vrijdag 24 oktober 2008

Paul de Leeuw is vrijdagavond de grote winnaar geworden tijdens het 'Gouden Televizier-Ring Gala' 2008. Met liefst 48% van de stemmen ging de Gouden Televizier-Ring naar de populaire zaterdagavondshow 'Mooi! Weer de Leeuw'. Ook de Zilveren Televizier-Ster 2008 voor populairste mannelijke tv-persoonlijkheid ging voor het derde jaar op rij naar Paul de Leeuw.

Het

was de eerste keer dat Paul de Leeuw de prestigieuze tv-prijs in ontvangst mocht nemen voor één van zijn programma's. Andere genomineerden waren 'Gooische Vrouwen' (RTL 4) en 'Op Zoek naar Evita' (AVRO).

Yvon Japsers (KRO) won de Zilveren Televizier-Ster 2008 voor de beste vrouwelijke tv-persoonlijkheid.  In deze categorie waren Linda de Mol (RTL) en Sophie Hilbrand (KRO) de andere genomineerden.

In zijn dankwoord bij het ontvangen van zijn derde Zilveren Televizier-Ster vroeg de Leeuw of hij drie sterren kon inwisselen voor één ring. De crew van 'Mooi! Weer de Leeuw' haastte zich na het gala naar de studio voor de opnames van de show voor zaterdagavond, die uiteraard in het teken zal staan van de 'Gouden Televizier-Ring 2008'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiële middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers