Nieuw bij MAX: 'Uit Mijn Keuken'

zondag 18 augustus 2019

Vanaf maandag 19 augustus zendt MAX om 19.00 uur elke werkdag 'Uit Mijn Keuken' uit. In het gloednieuwe programma bezoekt de omroep elke werkdag een ander huiskamerrestaurant. Welke komt aan het eind van de week als beste uit de bus?

Vijf koppels, met een grote passie voor koken, eten bij elkaars huiskamerrestaurant. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf. De koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren.


Ook culinair recensent Petra Possel brengt een bezoekje aan de huiskamerrestaurants en geeft de hobbykoks handige tips. Elke werkdag staat een ander huiskamerrestaurant centraal. Wie mag zich aan het einde van de week de beste noemen?

Aflevering 1 – maandag 19 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Hélène en Gerrit ontvangen hun gasten. Zij koken een mediterraans viergangendiner. De twee doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun eters zich thuis voelen in hun huiskamerrestaurant in Drenthe.

'Uit Mijn Keuken', elke werkdag om 19.00 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers