Maak hier kennis met de deelnemers van 'Het Spaanse Dorp: Zarra'

vrijdag 18 augustus 2023
Foto: RTL 4 - © Tom Cornelissen 2023

In 'Het Spaanse Dorp: Zarra' verruilen vier Nederlandse stellen hun leven in Nederland om hun dromen na te jagen en in Spanje een geheel nieuw leven op te bouwen. De deelnemers pakken hun koffers en laten álles achter, behalve hun passie om aan te pakken en hun ongekende creativiteit.

Gezamenlijk werken ze aan de verbouwing van een huis en zetten alle koppels een bedrijf op waarmee ze het bijna verlaten dorp Zarra weer op de kaart gaan zetten. In de finale kiezen de dorpsbewoners welk stel ze het best vinden passen in het dorp en wie daarmee het opgeknapte huis wint. 'Het Spaanse Dorp: Zarra' is op zondag 27 augustus voor het eerst te zien bij RTL 4 en daarna wekelijks op maandag vanaf 28 augustus.


Deze deelnemers gaan het avontuur aan:

Matthew (41) en Sabrina (42)
Matthew en Sabrina zijn al jaren een gezellig stel uit Den Bosch. Ze delen veel passies, waaronder hun grote droom om een B&B te openen met een muzikale touch en naar het buitenland te vertrekken. Het is dan ook niet verrassend dat ze graag naar Spanje willen verhuizen en daar willen werken aan hun toekomst. Matthew is als ZZP’er een harde werker en heeft al 25 jaar ervaring in de bouw. Hij kan alles bouwen en verbouwen wat nodig is om hun droom waar te maken. Sabrina is werkzaam als een verzorgende IG’er in een verpleeghuis zorginstelling en past ook buiten haar beroep het zorgen voor anderen graag toe. Dit avontuurlijke stel is een perfecte match: samen staan ze te popelen om hun dromen na te jagen en hun plan uit te voeren.

Jaap (37) en Jochem (37)
Jaap en Jochem wonen samen met hun twee honden sinds een jaar in Leusden. De twee hebben elkaar ruim tien jaar geleden leren kennen in Amsterdam en er was meteen een klik. Het getrouwde stel is toe aan een nieuw avontuur en een omkeer in hun leven. Met hun creatieve ideeën en altijd lachende gezichten willen ze het dorp Zarra levendiger maken en anderen inspireren met hun ludieke acties. Jaap houdt ervan om 'out of the box' te denken en past dit dan ook graag toe in zijn werk als woningstylist. Jochem is een behulpzame man en als bedrijfsleider in de horeca bezorgt hij zijn gasten graag een topervaring. Beide mannen zijn bloedfanatiek en als ze ergens hun tanden in zetten, gaan ze er volledig voor.

Bastiaan (33) en Melissa (31)
Bastiaan en Melissa komen uit Groenekan en dromen al geruime tijd van een emigratie naar het zonnige Zuid-Europa. Het klimaat en de cultuur spreken ze enorm aan en ze hopen er hun gezamelijke passies te kunnen verwezenlijken. Het programma biedt ze de kans om samen een nieuwe start te maken en geeft ze een kans om samen te gaan ondernemen. Bastiaan heeft zijn hobby omgezet in zijn werk en heeft nu een eigen bedrijf als bierbrouwer. Melissa heeft ook haar eigen bedrijf en werkt voor verschillende opdrachtgevers. Samen hebben ze een gepassioneerde inzet en tomeloze energie om dit avontuur aan te gaan. Naast creatief en ondernemend zijn ze ook een hecht stel dat elkaar altijd ondersteunt en inspireert.

Raymond (58) en Bianca (50)
Raymond en Bianca zijn een vers getrouwd stel uit Lochem, die van plan zijn voorgoed te emigreren naar Spanje. Ze dromen van een mooie plek waar ze voor de rest van hun leven kunnen wonen en werken. Raymond heeft in de afgelopen twintig jaar zijn eigen onderneming gehad en nu is het tijd voor een nieuw avontuur in het buitenland. Bianca is een bedreven kunstenares en kan niet wachten om in Spanje haar creativiteit de vrije loop te laten. Als echte doorzetters zullen ze samen hard werken om hun droom waar te maken. Ze zijn optimistisch en zitten vol energie en zijn vastbesloten om hun eigen, unieke draai aan deze nieuwe fase van hun leven te geven.

'Het Spaanse Dorp: Zarra' is ontwikkeld door RTL Creative Unit ism Blue Circle. De eerste aflevering is op zondag 27 augustus om 21.30 uur te zien bij RTL. Vanaf 28 augustus is het programma wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien.


DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' - Thomas (VTM)

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

'Boer zkt Vrouw', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 22:30
    VRT NWS laat
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 22:35
    My Brilliant Friend
    07:30
    Ketnet Junior
  • 22:05
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 22:30
    Helden van Hier: De MUG
    05:30
    Geen uitzending
  • 22:20
    Alles Mag Weg
    02:25
    Geen uitzending
  • 22:15
    Snowpiercer
    09:15
    Geen uitzending
  • 21:00
    She Good Fighter
    09:15
    Geen uitzending
  • 22:00
    Baywatch
    02:20
    Beverly Hills, 90210
  • 22:15
    Gilliams & De Bie
    06:00
    Joe
  • 22:00
    Sports Late Night
    04:50
    Geen uitzending
  • 22:15
    Family Law
    02:35
    Neighbours: A New Chapter
  • 22:25
    Above the Law
    02:15
    Sydney Harbour Force
  • 22:25
    Naked Attraction
    02:45
    Geen uitzending
  • 21:55
    Hailey Dean Mysteries: Killer Sentence
    05:00
    Geen uitzending
  • 22:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 22:17
    Roger
    06:00
    Lovely Day
  • 22:15
    De Dagschotel
    02:25
    De Garde van Gert
  • 22:20
    MIDMID
    02:00
    MotoGP
  • 22:00
    New Blood
    02:00
    Beyond Paradise
  • 22:15
    NOS Studio Voetbal
    01:33
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 22:08
    Argos Medialogica
    07:00
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 22:08
    Louis Theroux Interviews
    02:13
    Dichter bij Anne Frank