Kim Kötter stem in gloednieuwe animatieserie 'Becca's Bende' op Nick Jr.

zondag 3 maart 2019
Foto: Nick Jr. - © Viacom Benelux 2019

In het Wiebelstaart Bos woont het kleine vogeltje Becca. Zij en haar vriendjes Russel, Sylvia en Pedro zijn altijd klaar voor avontuur.

Becca ziet overal avontuur in, wat nogal eens resulteert in moeilijke situaties. Maar op deze momenten is Becca op haar best. Het brengt haar meest unieke ideeën boven, en toont haar hart, positieve denken en leiderschap. En daarmee verandert elke kinderlijke uitdaging in de beste dag ooit. Becca durft snelle beslissingen te nemen en spoort een hele generatie kinderen aan om nooit op te geven, ambitieus te zijn en grote ideeën te hebben. En als je dat doet, komen de avonturen vanzelf op je af!


Kim Kötter, ambassadrice van Viacom-TV zender Nick Jr. spreekt de stem in van Mams. Mams is een hoogvliegende vogel en de moeder van Becca. Ze is een top piloot die de Wiebelstaarten boven het bos vervoerd in haar vliegtuig met af en toe een looping tussendoor. Becca heeft haar avontuurlijkheid van haar Mams.

Kim Kotter: 'Super leuk dat ik onderdeel ben van 'Becca's Bende'! Een heerlijjk chaotische groep waar gestimuleerd wordt ambities en grote ideeën te hebben en nooit op te geven. Becca is een super positief, lief vogeltje met grote ideeën. En ik mag haar moeder spelen. Heel fijn dat Nick Jr. altijd met kinderprogramma's komt waar educatieve skills voorop staan. Dit past natuurlijk enorm bij mij. Het inspreken is echt super leuk! Je ziet de beelden en je hoort de Engelstalige variant en dan probeer je het eigen te maken in het Nederlands. Ik kan niet wachten op de afleveringen!'

'Becca’s Bende' is vanaf 4 maart elke maandag tot en met vrijdag om 10.45 uur te zien op Nick Jr.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers