Keizer vs Loopers en Lena vs Stacy, wie is beste trash talker van MTV's 'Je Moeder'?

zaterdag 23 februari 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

In MTV's 'Je Moeder' nemen de hotste influencers en artiesten van het moment het tegen elkaar op in drie rondes vol scherpe, grappige en harde one-liners.

Ronde 1 bestaat uit de klassieke 'Je Moeder' grappen, ronde twee heeft een zeer persoonlijke touch en de laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. 'Je Moeder' wordt gepresenteerd door MTV-Host Rijk Hofman en co-host Edson Da Graça. Zij bepalen na drie rondes wie de beste trash talker van de avond wordt.


Op zondag 24 februari wordt het spits afgebeten door Keizer en Loopers. Zij durven het aan om de heftigste 'Je Moeder' grappen te maken én te ontvangen. Rappen of beats droppen kunnen ze als geen ander, maar zijn zij ook in staat om de meest bizarre jokes te leveren?

In het tweede deel van de show verwelkomen we niemand minder dan 'Ex on the Beach: Double Dutch' deelneemsters Lena en Stacy. De dames hebben een aantal weken samen in één huis doorgebracht en waren niet echt elkaars beste vriendinnen te noemen. De eerdere heftige confrontaties tussen die twee zorgen zeker voor genoeg ammunitie voor MTV's Je Moeder! 

'MTV's Je Moeder', vanaf 24 februari elke zondag om 20.00 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers