John de Mol: 'Tien gaat gewoon door'

zondag 29 april 2007

In één van zijn zeldzame interviews verklaart multimiljonair John De Mol dat televisiezender Tien gewoon doorgaat zoals nu het geval is. De eigenaar van Talpa liet dit afgelopen week weten op zijn eigen radiozender Radio 538.

H


ij deed de uitspraken tijdens een uitzending van Edwin Evers en dit op zijn 52ste verjaardag. Hij zei ook nog dat indien de mogelijkheid zich voordoet om de zender onder te brengen in een grotere structuur, zodat de doelstellingen beter haalbaar zijn op kortere termijn, dan is die optie te overwegen.

Verder zei De Mol: 'We praten met een aantal partijen waardoor we zijn benaderd, en dat kan op zowel korte termijn tot iets leiden maar het kan ook volgende week leiden tot een situatie, we doen het niet en we gaan gewoon lekker door, in welke vorm dan ook.'

Beluister hier het gesprek tussen Edwin Evers (radio 538) en John de Mol.

Bron: radio.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers