Dit zijn de veertien deelnemers van 'Married At First Sight – Match or Mistake'

maandag 8 augustus 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

Vanaf maandag 22 augustus start bij Videoland het gloednieuwe programma 'Married At First Sight – Match Or Mistake'. In het programma wagen veertien singles een sprong in het diepe in de zoektocht naar liefde.

Dit zijn de deelnemers die de uitdaging aan gaan en trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet.


Anita, 28 jaar, Assen
De avontuurlijke en sportieve Anita komt uit Assen en staat heel erg positief in het leven. Ze houdt van gezelligheid en borrelen met vrienden. Anita is op zoek naar een man met humor en waarbij ze naast liefde ook een vriendschap kunnen opbouwen. Omdat ze zelf altijd vrolijk is, houdt ze niet van mannen die veel klagen. 

Deveny, 26 jaar, Almere
De intelligente en temperamentvolle Deveny houdt van shoppen en uiteten. Daarnaast vindt zij het ontzettend leuk om mooie reizen te maken. Deveny is op zoek naar een toekomstgerichte partner die klaar is om samen met haar een leven op te bouwen.

Evelien, 32 jaar, Heemskerk
Evelien woont in Heemskerk en is een spontane en enthousiaste vrouw. Ze wil in haar leven overal het beste van maken en denkt graag in oplossingen. De man waar Evelien naar op zoek is, is iemand waar ze lol mee kan maken en een diepgaande relatie mee kan beginnen.

Kendall, 32 jaar, Rotterdam
De eerlijke en zelfstandige Kendall kan soms een echte huismus zijn, maar geniet ook onwijs van een gezellige borrel met haar vriendinnen. Ze houdt niet van arrogante mannen en wil dan ook een lieve, warme man waarmee ze een relatie kan opbouwen op basis van respect en vertrouwen.

Laury, 30 jaar, Den Bosch
Laury is een lieve en zorgzame vrouw en let als yoga- en ademdocent goed op haar voeding en beweging. Ze komt tot rust in de natuur en door haar natuurlijke rust heeft ze nooit ruzie. Ze wilt graag een lieve man met een duidelijk doel in het leven en die sterk in zijn schoenen staat.

Roxy, 29 jaar, Geldrop
De creatieve en gezellige Roxy houdt van lol maken met haar vriendinnen en gaat graag op pad voor een hapje en een drankje. Ze is op zoek naar een man die haar aanvult en een steuntje in de rug geeft als dat nodig is. Daarnaast is een man voor haar ook aantrekkelijk als hij initiatief neemt en betrouwbaar is. 

Yvette, 41 jaar, Arnhem
De liefdevolle en uitgesproken Yvette heeft een succesvol eigen bedrijf en gaat er helemaal voor. Ze zoekt graag de gezelligheid op, maar kan zich ook terugtrekken als ze rust wil. Yvette zoekt een vrolijke partner, die blij in het leven staat en de dag plukt. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige man ambitieus is.

En deze mannelijke deelnemers gaan ook het avontuur aan:

Alwin, 30 jaar, Amersfoort 
De avontuurlijke en sportieve Alwin haalt graag alles uit het leven en kan ook wel omschreven worden als een actieve man. Hij is op zoek naar een ambitieuze vrouw die het leuk vindt om te sporten en daarnaast een duidelijke eigen mening heeft.

Brian, 32 jaar, Amsterdam
Brian heeft zijn familie te allen tijde op de eerste plek staan en is dan ook een echte familieman. Hij is een gevoelige jongen met zijn hart op de juiste plek. Eerlijkheid en vertrouwen zijn de belangrijkste punten die hij graag terugziet in zijn toekomstige vrouw.

Feyyaz, 33 jaar, Veghel
De sportieve familieman Feyyaz gaat zes keer per week naar de sportschool en vindt het leuk om op pad te gaan met vrienden of met zijn zoontje. Wederzijds respect staat bij hem op de eerste plek als het om relaties gaat en maakt hij graag een mooie reis met zijn vrouw.

Jesse, 26 jaar, Hoek van Holland
De gezellige Jesse houdt van een feestje en gaat graag naar de sportschool. Hij houdt van uitdagingen in het leven en gaat ook graag op deze manier de zoektocht naar liefde aan. Hij wil een vrouw die sociaal is, in positieve zin de grenzen opzoekt en een vlotte babbel heeft. 

Mark, 46 jaar, Arcen
Mark is een enthousiaste en ondernemende man die zijn familie erg belangrijk vindt. Hij gaat graag op stap of naar het terras met zijn vrienden. Mark is klaar voor een serieuze relatie en hoopt tijdens dit avontuur de liefde van zijn leven te vinden.

Rizwan, 28 jaar, Heerhugowaard
Rizwan is een echte aanpakker en gaat geen uitdaging uit de weg. Hij maakt graag wandelingen in de duinen en kijkt graag series. Hij is op zoek naar een relatie waarbij vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie de belangrijkste punten zijn.

Toychyro, 31 jaar, Amsterdam
De sportieve Toychyro krijgt veel energie van fitness, American football en basketbal. Hij kan heel goed alleen zijn, maar vindt het leven leuker met iemand aan zijn zijde. Hij zoekt een intelligente, ambitieuze vrouw met een sportief lichaam. 

'Married At First Sight – Match or Mistake' is vanaf 22 augustus iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus ook bij RTL 4 te zien.


DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 22:45
  Dan In Real Life
  00:20
  Dagelijkse kost
 • 22:20
  Leave No Trace
  00:05
  Schitt's Creek
 • 21:00
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 23:30
  Chicago Med
  00:30
  Private Practice
 • 20:00
  World Grand Prix Darts
  23:55
  Blind getrouwd - Australië
 • 22:50
  Toscaanse bruiloft
  00:50
  Timeless
 • 22:50
  The War of the Roses
  01:00
  Bless the Harts
 • 20:30
  VTMKIDS nachtloop 2022
  05:40
  Littlest Pet Shop: A World of Our Own
 • 21:45
  Team Spirit II
  23:40
  Bompa
 • 22:55
  Ooit vrij
  23:55
  Het parket
 • 23:15
  FBI: International
  01:10
  Grey's Anatomy
 • 23:35
  WWE: Raw
  00:35
  WWE: Smackdown
 • 22:40
  Blind gekocht NL
  00:00
  The Block Australia
 • 23:30
  De Chalet, Hollandse Maatjes
  00:20
  Comfort Food
 • 20:30
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 23:00
  al-1-maar-hits
  00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
 • 23:38
  Zelf je ramen plaatsen
  23:56
  Rekje stylen
 • 05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 23:10
  Duivelsweg
  00:05
  Mauve.
 • 23:00
  Sherlock
  00:40
  Sister Boniface Mysteries
 • 23:10
  CSI: NY
  00:05
  Fantasy Island
 • 23:23
  NOS Studio Sport Eredivisie
  23:53
  NOS Journaal (laat)
 • 23:28
  Time
  00:21
  Das Weisse Band
 • 22:41
  Behind the Candelabra
  00:39
  Khalid & Sophie