SBS6 volgt het luxueuze leven van zes selfmade vrouwen in nieuwe realityserie 'Goud Zuid'

maandag 17 oktober 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2022

Oud-Zuid, een chique wijk in Amsterdam. Thuisbasis van de rich and famous én de zes vriendinnen die te zien zijn in de nieuwe realityserie 'Goud Zuid'.

Ze runnen eigen ondernemingen, maken extravagante tripjes, shoppen voor luxe designergarderobes en hebben altijd champagne binnen handbereik. Wat houdt het in om te leven en te ondernemen in de meest welvarende wijk van Amsterdam? Hoe richten de vriendinnen hun individuele levens in en gaan ze samen om met alledaagse uitdagingen op het gebied van gezin, carrière, vriendschappen en liefde? Is echt alles goud wat er blinkt?


Personal training in het Vondelpark, shoppen in de P.C. Hooftstraat, boodschappen bij de traiteur en lunchen bij chique restaurants. Oud-Zuid is een unieke biotoop vol dure huizen en appartementen met luxe bolides voor de deur. Een omgeving die zich perfect leent voor de glamoreuze levensstijl van Nancy, Lilian, Dionne, Jamie, Gini, en Daniella, die samen centraal staan in 'Goud Zuid':

Nancy Suurhoff
Nancy is als ‘hondenkoningin’ van Oud-Zuid een begrip in de omgeving. Ze fokt Pomeranian-hondjes en runt haar eigen trimsalon. Ze is moeder van drie kinderen, waarvan alleen haar 15-jarige dochter nog thuis woont. Nancy neemt geen blad voor de mond en heeft met haar Amsterdamse accent de lachers op haar hand.

Lilian Dziedzic
Nancy’s goede vriendin Lilian is mondzorgkundige. Haar stralende witte lach verzorgt ze in de tandartspraktijk die ze runt met haar ex-man. Ze is dol op haar dochter van 14 en zoon van 8 jaar en spendeert veel tijd met hen. De Poolse schone is met haar warme karakter een echte flirt, we volgen haar zoektocht naar de ware in Oud-Zuid.

Dionne Schulf
Dionne richtte haar onderneming op in de tijd als alleenstaande moeder en is nu eigenaar van een groot internationaal marketingbureau dat bekend is bij veel BN’ers en influencers. Samen met haar gezin woont zij afwisselend in een appartement in Amsterdam en een mega villa in Rotterdam. Ondanks haar luxueuze leven weet Dionne waar ze vandaan komt en probeert ze balans te vinden tussen haar succesvolle carrière en haar dierbare privéleven.

Jamie Faber
Dionnes beste vriendin Jamie is geboren en getogen in Oud-Zuid en heeft als doel haar eigen schoenenlabel uit te breiden. Ze woont alleen met haar zoontje en heeft het niet altijd makkelijk gehad. Toch heeft haar verleden haar gemaakt tot wie ze nu is: een sterke en onafhankelijke vrouw met grootse ambities. Maar zijn die te combineren met het single moederschap?

Gini Faber
Gini is de tweelingzus van Jamie en eveneens een ambitieuze zakenvrouw. Ze is gefocust om dé vastgoedkoningin van Amsterdam te worden. Dat brengt grote risico’s met zich mee, maar daar weet ze goed mee om te gaan. Gini woont in The Valley in Amsterdam-Zuid, het meest iconische pand van de Zuidas.

Daniella Merringer
Last but not least: de van oorsprong Amerikaanse Daniella is al meer dan twee decennia manager bij een groot restaurant in Amsterdam. Ze wil dolgraag een gezin maar heeft de ware liefde nog niet gevonden. Daarnaast voelt ze zich nog niet de beste versie van zichzelf en deelt ze haar – soms spirituele – zoektocht naar rust, reinheid en regelmaat graag met haar vriendinnen.

'Goud Zuid', vanaf 25 november iedere vrijdag om 20.30 uur op SBS6 en op KIJK.nl.


DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:10
    Dagelijkse kost
    00:55
    VRT NWS laat
  • 17:55
    Het Proces dat Niemand wou
    23:50
    Nachtlus
  • 18:10
    Nachtwacht
    21:00
    Geen uitzending
  • 18:20
    Milo
    01:10
    Geen uitzending
  • 17:45
    Help, Mijn Man Is Klusser
    01:30
    Geen uitzending
  • 18:20
    The Goldbergs
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 17:50
    Airwolf
    01:15
    Stargate SG-1
  • 17:55
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 17:55
    Sturm der Liebe
    00:55
    Geen uitzending
  • 17:55
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 18:00
    FBI
    01:00
    Friends
  • 17:55
    Pawn Stars: Best Of
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 18:05
    Masterchef USA
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 17:25
    Death of a Vegas Showgirl
    00:40
    Castle
  • 18:00
    Z-Extra
    21:30
    Herhalingslus
  • 18:12
    Mijn tuin
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 18:10
    Ainsley Eats The Streets
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 18:20
    FIM Motocross World Championship
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 17:55
    Death in Paradise
    00:20
    Silent Witness
  • 18:17
    EenVandaag
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 18:15
    NOS Journaal Regio
    00:17
    Nieuwsuur
  • 18:00
    Brainstorm
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach