Beau van Erven Dorens met 'RTL Exclusief' op zondagavond

dinsdag 24 november 2020
Foto: RTL 4 - © RTL William Rutten 2018

Beau van Erven Dorens gaat in het nieuwe jaar 'RTL Exclusief' presenteren op de zondagavond van RTL 4. Dat schrijft het AD. Eva Jinek keert vanaf 4 januari terug in het late night slot.

Beau gaat in 'RTL Exclusief' met de zogenaamde hoofdrolspelers terugblikken op het nieuws van de voorbije week. Meer informatie over het nieuwe programma is er momenteel nog niet.


Beau stopt, ondanks zijn nieuwe programma, niet met de talkshow 'Beau'. Na de nieuwe reeks van 'Jinek', vanaf 4 januari, neemt hij het stokje weer van haar over.

LEES OOK: 'RTL Exclusief' wordt satirische talkshow

Bron: ad.nl


DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Nadat Bella hersteld is van een vampieraanval die haar bijna het leven kostte, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraaglijk is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten daarom om Bella een tijdje alleen te laten zodat de vampieren niet meer met haar bloed geconfronteerd worden. De eerst diepbedroefde Bella vindt troost bij Jacob Black, met wie ze een hechte vriendschap opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella beseft niet dat er alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen.

'The Twilight Saga: New Moon', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers