Wilde avonturen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 9 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Het feest is in volle gang, maar de Tablet Of Terror weet de boel weer flink te verstoren. Elodie krijgt er inmiddels 'zieke errors' van in haar hoofd.

Misschien was Tablet of Error in haar geval een betere naam geweest...


Uiteraard wordt er daarna weer door gefeest, natuurlijk met een drankje. Dit zorgt ervoor dat het er behoorlijk wild aan toe gaat.

De ochtend na een wild feestje à la 'Ex on the Beach: Double Dutch' heb je gegarandeerd hoofdpijn. Channah legt even haarfijn uit hoe dat voelde...

De deelnemers mogen eindelijk de villa even verlaten voor een uitstapje en Alex voelt zich toch wel weer aangetrokken tot Geneviève. Ze hebben een haat-liefde relatie en dat vindt hij toch best moeilijk.

Wil je weten wie er uiteindelijk met elkaar in bed belanden en of bij Alex en Geneviève meer sprake is van haat of liefde? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zesde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Mills en Santana krijgen een bijzonder riskante missie voorgeschoteld: ze moeten in Noord-Korea een IsraŽlische wetenschapper bevrijden die al 29 jaar gevangen wordt gehouden. Kilroy wordt door een verzoek van Hart voor een moreel dilemma geplaatst.

'Taken', om 23.20 uur op VTM 4.

Dossiers