Wilde avonturen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 9 juni 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Het feest is in volle gang, maar de Tablet Of Terror weet de boel weer flink te verstoren. Elodie krijgt er inmiddels 'zieke errors' van in haar hoofd.

Misschien was Tablet of Error in haar geval een betere naam geweest...


Uiteraard wordt er daarna weer door gefeest, natuurlijk met een drankje. Dit zorgt ervoor dat het er behoorlijk wild aan toe gaat.

De ochtend na een wild feestje à la 'Ex on the Beach: Double Dutch' heb je gegarandeerd hoofdpijn. Channah legt even haarfijn uit hoe dat voelde...

De deelnemers mogen eindelijk de villa even verlaten voor een uitstapje en Alex voelt zich toch wel weer aangetrokken tot Geneviève. Ze hebben een haat-liefde relatie en dat vindt hij toch best moeilijk.

Wil je weten wie er uiteindelijk met elkaar in bed belanden en of bij Alex en Geneviève meer sprake is van haat of liefde? Kijk dan a.s. zondag om 22.00 uur naar de zesde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers