Voorlopig nog steeds geen 'Friends'-reŁnie

zondag 9 augustus 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

De comeback van de populaire Amerikaanse sitcom 'Friends' loopt alweer vertraging op. Normaal gezien zou de aflevering deze maand opgenomen worden, maar het coronavirus strooit helaas weer roet in het eten.

HBO Max laat weten dat het erg jammer is, maar dat ze onmogelijk de evolutie van de maatregelen kunnen voorspellen. Uitstel is volgens het bedrijf de enige keuze. Normaal gezien zou de special beschikbaar zijn vanaf de start van streamingdienst HBO Max in september, maar de fans moeten dus nog even geduld uitoefenen. 'Uitstel is echter geen afstel', besluit HBO Max.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiŽnter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers