'Treadstone' is nu beschikbaar op Amazon Prime Video

vrijdag 10 januari 2020
Foto: © Amazon Prime Video/BOBBERY AMSTERDAM

'Treadstone', van de producenten van de 'Bourne' franchise, onderzoekt de oorsprong en de hedendaagse acties van Operation Treadstone. Operation Treadstone is het beruchte en geheime CIA Black Ops Program dat gebruikt wordt om rekruten op te leiden tot onmenselijke moordenaars.

Seizoen 1 van de serie volgt sleeper agents over de hele wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden 'gewekt' om hun dodelijke missies te hervatten.Geproduceerd door UCP, Treadstone is ontwikkeld en uitvoerend geproduceerd door Tim Kring ('Heroes'). Ben Smith en Jeffrey Weiner ('Bourne' franchise) zijn de uitvoerend producenten. De sterren uit de serie zijn Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally, Brain J. Smith, Hyo Joo Han, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle en Michelle Forbes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers