'The Marvelous mrs. Maisel' seizoen 3 is nu beschikbaar op Prime Video

zondag 8 december 2019
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

Midge en Susie ontdekken dat het leven op tour met Shy niet alleen glamoureus is maar ook nederig maakt. Hierdoor leren ze een les over de showbusiness die ze nooit meer zullen vergeten.

Joel worstelt om Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen nastreeft. Abe omarmt een nieuwe missie en Rose leert dat zij zelf ook talenten heeft.


'The Marvelous Mrs. Maisel' heeft zestien Emmy Awards gewonnen waaronder Outstanding Comedy-series, drie Golden Globes waaronder Best TV Series Comedy, vijf Critics’ Choice Awards inclusief Best Comedy Series, twee PGA Awards, een WGA Award en een Peabody Award.

In de trailer van 'The Marvelous Mrs. Maisel' is het nummer 'Perfectly Marvelous' uit 'Cabaret' met een originele opname van Sutton Foster. De poster voor dit seizoen werd gefotografeerd door Annie Leibovitz.

'The Marvelous Mrs. Maisel' van de beroemde producent Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino-sterren Emmy en Golden Globe winnaar Rachel Brosnahan, Golden Globe winnaar en driemaal Emmy winnaar Tony Shalhoub, Emmy winnaar Alex Borstein, Emmy genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, en Emmy winnaar Jane Lynch.

'The Marvelous Mrs. Maisel' (s3), nu beschikbaar op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Wade Wilson is een voormalig elitesoldaat die nu aan de kost komt als huurling. Op een dag wordt hij smoorverliefd op de mooie callgirl Vanessa. Hun geluk is echter van korte duur, wanneer Wade aan een terminale vorm van kanker blijkt te lijden. Hij wordt echter benaderd door een mysterieuze man, die hem een experimentele behandeling voorstelt op basis van mutantengenen. Na een bijzonder pijnlijke kuur is Wades kanker inderdaad verdwenen en blijkt hij over superkrachten te beschikken. De behandeling heeft hem echter gruwelijk verminkt, en als de gemaskerde antisuperheld Deadpool gaat hij achter de persoon aan die hem zo heeft toegetakeld.

'Deadpool', film uit 2016 met oa. Ryan Reynolds, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers