'The Expanse' seizoen 4 binnenkort op Prime Video - VIDEO

zaterdag 23 november 2019

Het vierde seizoen van 'The Expanse' start met een nieuw hoofdstuk voor de bemanning van de Rocinante, met een missie voor de V.N. om nieuwe werelden te ontdekken voorbij de Ring Gate.

De mensheid heeft toegang gekregen tot duizenden aarde-achtige planeten die ervoor zorgen dat er spanningen ontstaan tussen de naties van de verschillende planeten. Ilus is de eerste van deze nieuwe planeten, die rijk is aan natuurlijke grondstoffen maar ook gekenmerkt wordt door ruïnes van een lang uitgestorven buitenaardse beschaving. Terwijl de Earthers, Martians en de Belters manoeuvreren om Ilus en zijn natuurlijke grondstoffen te koloniseren, zijn ze zich niet bewust van alle grotere gevaren die hun te wachten staan.In seizoen 4 van 'The Expanse' zie je Steven Strait als James Holden, Dominique Tipper als Naomi Nagata, Wes Chatham als Amos Burton, Cas Anvar als Alex Kamal, Shohreh Aghdashloo als Chrisjen Avasarala, Frankie Adams als Bobbie Draper, Thomas Jane als Josephus Miller, Cara Gee als Camina Drummer, David Strathairn als Kales Ashford en Burn Gorman als Adolphus Murtry.

'The Expanse' is geproduceerd door Alcon Television Group en zal vanaf 13 december te zien zijn op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geÔnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de premiŤre van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creŽerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers