Spannende fotobattle tussen Nederland en BelgiŽ in nieuwe dagelijkse Nickelodeon-show 'Snap Het'

zondag 21 mei 2017

Wie hebben de scherpste ogen en snelste hersenen, de Nederlanders of de Belgen? Je ziet het vanaf maandag 22 mei in 'Snap Het' op Viacom-zender Nickelodeon!

Elke schooldag presenteren Iris Hesseling en Stef Poelmans de spannendste spelshow voor kids waar het allemaal draait om foto's.


In 'Snap Het' strijden iedere schooldag een Nederlands en een Vlaams team tegen elkaar in een spannende fotobattle. In iedere ronde moeten de teams zo snel mogelijk zien te herkennen wie er achter de vervormde, vervaagde of veranderde foto schuilt. En welke Nickelodeon-held komt achter het slime vandaan? Het team dat de meeste foto’s weet te raden komt in de finale waarin ze kans maken op superleuke prijzen. Heb jij net een supertoffe foto gemaakt die niemand raadt? Ook thuis kun je meespelen! Deel je snap via Instagram door @nickelodeonnederland of @nickelodeonvlaanderen te taggen en hashtag #snaphet te gebruiken en wie weet zie jij je foto terug in de uitzending.

'Snap Het', vanaf maandag 22 mei iedere schooldag om 19.00 uur te zien op Nickelodeon.

'Snap Het' wordt geproduceerd door PV Pictures en is ontwikkeld door Joep Zwaan (o.a. bekend van Get The Picture). Vanaf maandag 22 mei iedere schooldag om 19.00 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

Shaun en Melendez behandelen een terminaal zieke man die het maximale wil halen uit de tijd die hem nog rest, ook al brengt hij zichzelf daarmee in groot gevaar. Morgan behandelt samen met Glassman haar ernstig zieke moeder. De relatie tussen Shaun en Carly wordt steeds intiemer.

'The Good Doctor', om 22.30 uur bij VTM.

Dossiers