Nieuwe serie 'Hunters' in 2020 wereldwijd beschikbaar op Amazon Prime Video - VIDEO

zaterdag 23 november 2019
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2019

De uitvoerend producent van 'Hunters' is Jordan Peele, winnaar van de Academy Award. Onder leiding van de legendarische Al Pacino volgt 'Hunters' diverse nazi-jagers in het New York City van 1977.

De Hunters ontdekken dat er honderden hoog gepositioneerde nazi-functionarissen samenzweren om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creëren. Het eclectische team van Hunters start een bloedige zoektocht om de nazi’s tot gerechtigheid te dwingen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen.


De cast bestaat ondermeer uit Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin.


'Hunters' wordt geproduceerd door Peele’s Monkeypaw Productions en Sonar Entertainment en is ontwikkeld door David Weil ('Moonfall'), die optreedt als uitvoerend producent en co-showrunner naast uitvoerend producent Nikki Toscano. Alfonso Gomez-Rejon ('American Horror Story') regisseert de pilot en is uitvoerend producent.

De uitvoerend producenten van de serie zijn Win Rosenfeld ('The Twilight Zone', 'Lorena') van Monkeypow Productions; Nelson McCormick ('Prison Break'); Tom Lesinski ('Mr. Mercedes') van Sonar Entertainment.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers