Nieuwe Netflix film 'The Highwaymen' vanaf 29 maart wereldwijd te zien - VIDEO

donderdag 28 maart 2019

De criminelen domineerden de krantenkoppen. Maar het waren de sheriffs die geschiedenis schreven. 'The Highwaymen' is geregisseerd door John Lee Hancock ('The Blind Side') en toont eindelijk de andere kant van het waargebeurde verhaal over de klopjacht op Bonnie en Clyde en de twee legendarische rechercheurs die hen ten val wisten te brengen.

Wanneer de voltallige FBI met hun nieuwste forensische technologie te kort schiet, wordt de hulp ingeschakeld van twee oude rotten uit het vak om de beruchtste criminelen van Amerika in te rekenen. De voormalige Texas Rangers (Kevin Costner en Woody Harrelson) vertrouwen 100 procent op hun eigen instinct en hun old skool vaardigheden om de beruchte klus te klaren.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers