Nieuwe Netflix film 'The Highwaymen' vanaf 29 maart wereldwijd te zien - VIDEO

donderdag 28 maart 2019

De criminelen domineerden de krantenkoppen. Maar het waren de sheriffs die geschiedenis schreven. 'The Highwaymen' is geregisseerd door John Lee Hancock ('The Blind Side') en toont eindelijk de andere kant van het waargebeurde verhaal over de klopjacht op Bonnie en Clyde en de twee legendarische rechercheurs die hen ten val wisten te brengen.

Wanneer de voltallige FBI met hun nieuwste forensische technologie te kort schiet, wordt de hulp ingeschakeld van twee oude rotten uit het vak om de beruchtste criminelen van Amerika in te rekenen. De voormalige Texas Rangers (Kevin Costner en Woody Harrelson) vertrouwen 100 procent op hun eigen instinct en hun old skool vaardigheden om de beruchte klus te klaren.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers