MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' is terug met meer drama dan ooit

zaterdag 17 november 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf zondag wekelijks terug op Viacom-zender MTV, met meer drama dan ooit! Zie hoe sexy singles Brody, Diaz, Djessy, Elias, Lena, Robin, Stacy en Viktor op de prachtige stranden van Curaçao de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Helaas ligt de Tablet of Terror al op het strand te wachten om het ontspannen Caribische sfeertje even flink op scherp te stellen. Niemand is veilig, want je ex kan zo maar uit het water aankomen om roet in het eten te gooien. Sommige exen willen verzoening, maar anderen willen maar één ding: wraak. En dan breekt de hel los..


In de eerste aflevering gaat casanova Brody bij aankomst in de villa direct aan de slag, hij heeft namelijk twee projecten op het oog. Het begint gezellig, maar.. Hoe eindigt het?!

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf aanstaande zondag iedere week om 22.00 uur te zien op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

Wil je nog even bijtanken op voorgaande seizoenen? Check dan MTV.nl en de MTV Play App! Seizoen 1, 2 en 3 staan voor je klaar om te bingen. Maar wees snel: ze zijn nog maar tot en met zaterdag 17 november te bekijken!

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers