Meer drama dan ooit in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 12 januari 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

De aankomst van Diaz' ex Kim brengt meteen spanning met zich mee in de villa. Terwijl Diaz met Kim op date mag, maakt Stacy zich zorgen dat haar romance met Robin dan toch echt voorbij is als er nu wéér een ex van Robin arriveert.

Diaz is daarentegen heel blij dat hij met zijn ex op date mag. En daar is dan eindelijk zijn verlate verjaardagskado..


De Tablet of Terror heeft nog een verrassing achter de hand. In het huis heeft zich een Ex verstopt met unfinished business, een confrontatie is onvermijdelijk en dat heeft effect op meerdere bewoners in het huis..

Tijdens de feestavond deelt Lena een geheim met Ricardo, maar van zijn reactie is ze niet gediend..

En hoewel Robin niet met een nieuwe Ex is terug gekomen in de villa, lijkt er toch trouble te zijn Stacy's paradise..

Om de zinnen even te verzetten geeft de Tablet of Terror onze strandgangers wat afleiding: een boatparty EN een double date! Lena kiest Harrie om haar te vergezellen en Renan vraagt Samantha mee uit.

Tijdens het diner komt ter sprake of onze singles wel eens de fout in zijn gegaan. En net als Renan zijn hart begint te luchten is daar een onverwachte twist..

Met zoveel drama en verschillende twists is de spanning in de villa te snijden. Bij het aanbreken van de volgende, en laatste, dag op het strand besluit de Tablet of Terror nog één keer alles op scherp te stellen bij de final party, alle remmen los!

Met succes, want de eerste scheurtjes zijn al snel zichtbaar in de zorgvuldig opgebouwde relaties. Zo kiest Ricardo ervoor om Samantha iets beter te leren kennen, wat zou Lena daar van vinden?...

Komt het nog goed tussen Ricardo en Lena? En tussen Robin en Stacy? Hoe loopt het af met playboy Renan, nadat hij eindelijk zijn gevoelige kant toont? En welke ex(en) maken hun opwachting in deze nieuwe aflevering, gevuld met meer drama dan ooit tevoren!

'Ex on the Beach: Double Dutch', zondag 13 januari om 22.00 uur op MTV en daarna op mtv.nl, mtv.be en in de MTV Play App.

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Elias de aflevering bekijkt met zijn ouders.

Direct na de uitzending kun je de aflevering bekijken op de MTV play app en op mtv.nl en mtv.be. Daar vind je daarnaast toffe exclusieve video's, zoals 'The Morning After The Night Before', 'Het Verhaal Achter de Ex' en de 'Most Likely Tag'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers