Komt er een spin-off van 'Orange is the New Black'?

dinsdag 23 juli 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Mogelijks komt er een spin-off van de populaire Netflix-serie 'Orange is the New Black'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Vrijdag start alvast het zevende en laatste seizoen van de populaire gevangenisreeks.

'Orange is the New Black' stopt na zeven seizoenen. En voor de talrijke fans is dat uiteraard droevig nieuws. De serie, die een waarheidsgetrouw beeld schetst van het leven binnen de muren van een vrouwengevangenis, is volgens de streamingdienst de best bekeken serie ooit op het platform. Toch was de beslissing om te stoppen met 'Orange is the New Black' weloverwogen. Volgens de scenaristen was het gewoon tijd om de verhaallijnen tot een einde te laten komen.


Maar, misschien moeten de vele fans van 'Orange is the New Black' niet te lang op hun honger blijven zitten. Het gonst namelijk al een hele tijd van de geruchten dat er mogelijk een spin-off van de serie wordt gemaakt. Volgens verschillende bronnen zijn scenaristen al serieus bezig met de plannen voor een nieuwe serie. Het is nog niet bekend op welk personage de spin-off zich zal concentreren. Maar al zeker zal de reeks zich afspelen in dezelfde arena waarin 'Orange is the New Black' zich situeerde.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers