Hello Again, 'YOU': tweede seizoen vanaf tweede kerstdag op Netflix

woensdag 25 december 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

De laatste keer dat we Joe (Penn Badgley) zagen was zijn hart op heel tragische wijze gebroken en werd hij ingehaald door zijn verleden toen zijn vermiste ex-vriendin Candace (Ambyr Childers) weer opdook.

In het tweede seizoen slaat Joe op de vlucht voor haar als blijkt dat zij hem een lesje wilt leren. Hij ruilt New York City in voor zijn eigen persoonlijke hel: Los Angeles. Net wanneer hij zijn vorige intense relatie - die eindigde in moord - heeft verwerkt, ontmoet hij een geweldige, nieuwe vrouw genaamd Love (Victoria Pedretti). Herhaalt de geschiedenis zich? Of is het deze keer echte, ware liefde? Joe is gek genoeg en neemt het risico om er opnieuw voor te gaan...


De cast van 'YOU' bestaat uit Penn Badgley als Joe Goldberg, Victoria Pedretti als Love Quinn, Ambyr Childers als Candace Stone, James Scully als Forty Quinn, Carmela Zumbado als Delilah Alves, Jenna Ortega als Ellie Alves en Chris D’Elia als Henderson.

'YOU' wordt geregisseerd door Sera Gamble & Greg Berlanti en is gebaseerd op het boek van Caroline Kepnes. 'YOU' wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Horizon Scripted Television. Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Silver Tree, Gina Girolamo en Michael Foley zijn de executive producers.

'YOU' seizoen 2 is vanaf 26 december wereldwijd beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers