'Friends'-reŁnie gaat door!

zaterdag 22 februari 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is er eindelijk bevestiging. De populaire jaren '90-sitcom 'Friends' krijgt een speciale comeback-aflevering. Dat bevestigden de acteurs op Instagram.

Ross, Monica, Joey, Chandler, Rachel en Phoebe zijn terug! Althans toch voor één keer. Na jaren de boot af te houden, zijn de zes acteurs nu gezwicht voor een reünie.  Matt LeBlanc,Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matthew Perry kruipen terug in de huid van hun personage voor een HBO MAX-special.

Dat werd ondertussen ook bevestigd door het streamingplatform. 'Frans van Friends, het is officieel', klinkt het daar. De reünie-aflevering komt er precies 15 jaar en negen maanden na de finale en is (waarschijnlijk) vanaf mei exclusief te zien bij HBO Max.


HBO Max gaat de strijd aan met Netflix en Disney+. Het streamingsplatform zal niet enkel de HBO-series brengen, maar ook content van andere Warnermedia-bedrijven. Of en wanneer het platform ook toegankelijk zal zijn in België of Nederland, is nog niet bekend.

Bron: DeMorgen.be


Lees ook:
'Friends' blijft op Netflix
Courtney Cox is formeel: gťťn 'Friends'-film!
'Friends'-actrices uit elkaar gegroeid
Toch 'Friends'-reŁnie op komst?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers