'Dr. Pol' krijgt vaste thema-avond op National Geographic

dinsdag 4 september 2018

Vrijdagavond wordt 'Dr. Pol Night' op National Geographic. Vanaf deze week zendt National Geographic iedere vrijdag van 18.00 uur tot 22.00 uur vier aaneengesloten afleveringen van 'The Incredible Dr. Pol' uit, een van de populairste programma's op de zender.

'Dr. Pol Night' is een van de vijf thema-avonden in de vernieuwde programmering van National Geographic.


Populaire dierenarts
In 'The Incredible Dr. Pol' wordt de Nederlandse Jan Pol gevolgd tijdens zijn werk als dierenarts. Pol runt zijn dierenkliniek samen met zijn familie in de Amerikaanse staat Michigan. Van 'The Incredible Dr. Pol' zijn tot dusver dertien seizoenen en ruim 125 afleveringen gemaakt. Pol is momenteel met zijn familie in Nederland voor een theatertournee.

Vijf thema-avonden
Naast 'Dr. Pol' op vrijdag krijgen ook vier andere populaire thema’s een eigen avond op National Geographic: dinsdag wordt 'War Night', woensdag 'Wild Night', zaterdag 'Investigation Night' en zondag 'Premium Night'.

In de nieuwe programmering is de zondagavond met 'Premium Night' het podium voor de grootste en meest bijzondere producties van National Geographic. Premières van programma's als 'Genius', 'The Story of God', 'MARS' en 'One Strange Rock' zijn op zondagavond te zien.

'War Night' toont op dinsdag de beste en meest diepgravende programma’s over beroemde veldslagen en beruchte hoofdrolspelers uit de oorlogsgeschiedenis. Woensdag tijdens 'Wild Night' is de mooiste content van Nat Geo Wild op National Geographic te zien. Zaterdag duikt National Geographic in de georganiseerde misdaad en worden mysteries opgelost tijdens 'Investigation Night'.

Entertainment met een doel
National Geographic heeft als missie om entertainment met een doel te bieden aan wereldwijd 487 miljoen televisiekijkers, 54 miljoen lezers van het magazine en 416 miljoen volgers op sociale media. Meer dan een kwart van de opbrengst van National Geographic komt ten goede aan de Society, waarmee National Geographic Explorers ondersteunt om onze kennis van de wereld te vergroten en te verspreiden.

Thema-avonden op National Geographic, vanaf 4 september op National Geographic.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers