BVN weer beschikbaar via TV VLAANDEREN

vrijdag 3 april 2020

Sinds 1 april 2020 is BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland, opnieuw beschikbaar via TV VLAANDEREN. Deze zender was enkele jaren te ontvangen via Hotbird. Vanaf april verhuist de zender van Hotbird naar Astra 1.

De zender BVN, vooral gekend bij de expats en vakantiegangers, is een tv-zender waarin de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen NPO en VRT samenwerken. De zender was sinds enkele jaren beschikbaar via Hotbird maar verhuist vanaf 1 april terug naar Astra 1 en zal dus zo beschikbaar zijn voor de klanten van TV VLAANDEREN.


'We zijn verheugd dat BVN terug beschikbaar is voor onze klanten. De zender brengt een mooie mix van Nederlandse en Vlaamse programma's zoals 'Blokken', 'Dagelijkse Kost', '100 Dagen', enz.', zegt Christiaan Puper VP Country manager Benelux M7. BVN is een Free To Air zender en maakt dus geen deel uit van het TV VLAANDEREN abonnement.

Persbericht TV VLAANDEREN
https://www.bvn.tv/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers