Bijzondere aflevering 'Droomkamers' met 'Thundermans'-ster Kira Kosarin

zaterdag 24 november 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Aankomend weekend staat Nickelodeon in het teken van 'Thundermans'-ster Kira Kosarin. De Amerikaanse actrice was in oktober in Nederland om mee te werken aan een bijzondere opname van het Nickelodeon-programma 'Droomkamers'.

In het Nickelodeon programma 'Droomkamers' worden kinderen door hun vriendjes en vriendinnetjes in het zonnetje gezet. Ze denken dat ze een leuk verrassingsuitje gaan beleven, maar tijdens hun afwezigheid wordt hun kamer omgetoverd tot een heuse Droomkamer!


In de aflevering van aanstaande zondag staat de tweeling Emma en Anne centraal. Zij worden verrast door hun vriendinnen na het overlijden van hun moeder, om hen tijdens deze verdrietige periode een hart onder de riem te steken.

Presentatoren Iris Hesseling en Wout Verstappen toverden, naast de reguliere verrassingen, bij deze make-over (spreekwoordelijk) nog een extra konijn uit de hoed: 'Thundermans'-actrice Kira Kosarin.

Naast haar verrassingsbezoek in 'Droomkamers' staat het laatste weekend van november in het teken van Kira's bezoek, met een speciale 'Thundermans'-marathon op Nickelodeon.

Tijdens Kira's bezoek heeft onze Nickelodeon presentatrice Nienke haar geïntroduceerd aan verschillende Vlaamse snacks.

De 'Thundermans-Marathon' is te zien op zaterdag 24 november en zondag 25 november vanaf 11.30 uur op Nickelodeon. De uitzending van de bijzondere aflevering van 'Droomkamers' waar Kira aan meewerkt is te zien op zondag 25 november om 17.30 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Een maand lang zullen de Roelvinkjes leven van een bijstandsuitkering. Het gezin neemt hun intrek in hun nieuwe woning.

'De Roelvinkjes: Effz Geen Cent Te Makken', om 21.30 uur op VIJF.

Dossiers