BEVESTIGD! Vijfde seizoen 'Ex on the Beach: Double Dutch' is all star season

donderdag 28 maart 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Het hield de gemoederen al een tijdje bezig, maar het is bevestigd: op zondag 19 mei start het vijfde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'!

Opnieuw betreden negen hete singles een super-de-luxe villa in een zonnig tropisch paradijs. Maar dit jubileum seizoen heeft een twist, want we herkennen de vrijgezellen allemaal tijdens dit oververhitte 'all star season'. 'Ex on the Beach: Double Dutch', seizoen 5 is vanaf 19 mei iedere zondagavond te zien bij MTV.


De vijfde verjaardag van de succesvolle MTV-realityserie vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit 'all star season'. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los wat de perfecte omstandigheden zijn voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Denken ze dit keer wel te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

Wie zijn de All Stars die opduiken in dit avontuur? Vanaf dinsdag 2 april wordt iedere week een 'all star' bekend gemaakt.

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf 19 mei iedere zondag te zien op MTV.

Ex on the Beach: Double Dutch wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers