BEVESTIGD! Vijfde seizoen 'Ex on the Beach: Double Dutch' is all star season

donderdag 28 maart 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Het hield de gemoederen al een tijdje bezig, maar het is bevestigd: op zondag 19 mei start het vijfde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'!

Opnieuw betreden negen hete singles een super-de-luxe villa in een zonnig tropisch paradijs. Maar dit jubileum seizoen heeft een twist, want we herkennen de vrijgezellen allemaal tijdens dit oververhitte 'all star season'. 'Ex on the Beach: Double Dutch', seizoen 5 is vanaf 19 mei iedere zondagavond te zien bij MTV.


De vijfde verjaardag van de succesvolle MTV-realityserie vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit 'all star season'. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los wat de perfecte omstandigheden zijn voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Denken ze dit keer wel te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

Wie zijn de All Stars die opduiken in dit avontuur? Vanaf dinsdag 2 april wordt iedere week een 'all star' bekend gemaakt.

'Ex on the Beach: Double Dutch', vanaf 19 mei iedere zondag te zien op MTV.

Ex on the Beach: Double Dutch wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers