Amazon Prime Video kondigt 'The Walking Dead: World Beyond' aan

maandag 25 november 2019
Foto: © Amazon Prime Video/BOBBERY AMSTERDAM 2019

In een nieuwe trailer die gedeeld werd, werd Emmy Award-winnaar Julia Ormond onthuld als nieuwe vaste actrice in 'The Walking Dead'.

Amazon Prime Video heeft vandaag de nieuwe titel aangekondigd van de derde serie uit 'The Walking Dead' reeks, 'The Walking Dead: World Beyond' is in het voorjaar van 2020 te zien op Prime Video. In de nieuwe trailer van de serie, die vandaag ook gelanceerd is, werd bekend gemaakt dat de nieuwe actrice van de serie de Emmy Award-winnaar Julia Ormond is. Ze zal regelmatig te zien zijn in de serie als charismatische leider van een grote buitengewone kracht.


Na de succesvolle release van 'The Walking Dead' en 'Fear the Walking Dead', is deze serie mede-gemaakt door Scott M. Gimple, met Matt Negrete aan boord als mede-maker en showrunner. De sterren uit de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella.

Ook zullen er vaste gastrollen vervuld worden, zoals Natalie Gold ('Succession', 'The Land of Steady Habits'), zij zal te zien zijn als Lyla, een mysterieus personage dat handelt in de schaduw, vanuit haar eigen geloof. Maar ook Al Calderon ('Step Up: High Water') zal te zien zijn als Barca, Scott Adsit ('Veep', '30 Rock') als Tony; en tot slot Ted Sutherland ('Fear Street', 'Rise') als Percy.

'The Walking Dead: World Beyond' zal zich focussen op de eerste generatie die is opgegroeid in de zombie-apocalyps. Sommigen worden helden en anderen schurken. Uiteindelijk zullen ze voorgoed veranderen. Volwassen en vastgeroest met hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.


De nieuwe serie van 'The Walking Dead' is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Prime Video in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika, en Europa met uitzondering van Spanje en Portugal. De serie zal beschikbaar zijn in Noord en Zuid-Amerika, Spanje en Portugal op AMC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van Belgi√ę, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van BelgiŽ: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers