Amazon Prime Video deelt de tweede trailer voor 'Treadstone' - VIDEO

woensdag 18 december 2019

Amazon Prime Video deelt de nieuwste trailer voor 'Treadstone', die op 10 januari 2020 wereldwijd in meer dan 200 landen op Prime Video te zien zal zijn.

'Treadstone', van de producenten van de 'Bourne' franchise, onderzoekt de oorsprong en de hedendaagse acties van Operation Treadstone. Operation Treadstone is het beruchte en geheime CIA Black Ops Program dat gebruikt wordt om rekruten op te leiden tot onmenselijke moordenaars.


Seizoen 1 van de serie volgt sleeper agents over de hele wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden 'gewekt' om hun dodelijke missies te hervatten.


Geproduceerd door UCP, Treadstone is ontwikkeld door en uitvoerend geproduceerd door Tim Kring ('Heroes'). Ben Smith en Jeffrey Weiner ('Bourne' franchise) executive producenten. De sterren uit de serie Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally, Brain J. Smith, Hyo Joo Han, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle en Michelle Forbes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Wade Wilson is een voormalig elitesoldaat die nu aan de kost komt als huurling. Op een dag wordt hij smoorverliefd op de mooie callgirl Vanessa. Hun geluk is echter van korte duur, wanneer Wade aan een terminale vorm van kanker blijkt te lijden. Hij wordt echter benaderd door een mysterieuze man, die hem een experimentele behandeling voorstelt op basis van mutantengenen. Na een bijzonder pijnlijke kuur is Wades kanker inderdaad verdwenen en blijkt hij over superkrachten te beschikken. De behandeling heeft hem echter gruwelijk verminkt, en als de gemaskerde antisuperheld Deadpool gaat hij achter de persoon aan die hem zo heeft toegetakeld.

'Deadpool', film uit 2016 met oa. Ryan Reynolds, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers