Amazon Prime Video deelt de tweede trailer voor 'Treadstone' - VIDEO

woensdag 18 december 2019

Amazon Prime Video deelt de nieuwste trailer voor 'Treadstone', die op 10 januari 2020 wereldwijd in meer dan 200 landen op Prime Video te zien zal zijn.

'Treadstone', van de producenten van de 'Bourne' franchise, onderzoekt de oorsprong en de hedendaagse acties van Operation Treadstone. Operation Treadstone is het beruchte en geheime CIA Black Ops Program dat gebruikt wordt om rekruten op te leiden tot onmenselijke moordenaars.


Seizoen 1 van de serie volgt sleeper agents over de hele wereld terwijl ze op mysterieuze wijze worden 'gewekt' om hun dodelijke missies te hervatten.


Geproduceerd door UCP, Treadstone is ontwikkeld door en uitvoerend geproduceerd door Tim Kring ('Heroes'). Ben Smith en Jeffrey Weiner ('Bourne' franchise) executive producenten. De sterren uit de serie Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Omar Metwally, Brain J. Smith, Hyo Joo Han, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle en Michelle Forbes.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat hl wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers