Afscheid in mineur voor Penny uit 'The Big Bang Theory'

zondag 28 juli 2019

Kaley Cuoco, wereldberoemd als Penny uit 'The Big Bang Theory', hoort niets meer van haar medespelers. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 'Sinds het einde van de reeks is er weinig tot geen contact meer', aldus Cuoco.

Maar liefst 12 seizoenen en 279 afleveringen vertolkte Cuoco de rol van buurmeisje Penny in de Amerikaanse sitcom. Toen de laatste scène gefilmd werd, vond er een emotioneel afscheid plaats, maar sindsdien heeft ze niets meer van haar collega's gehoord. 'We gaan nu elk onze eigen weg. Het zal raar aanvoelen in september, het moment waarop we jaarlijks opnieuw op de set verwacht werden', legt Kaley Cuoco uit.


Veel tijd om erbij stil te staan, heeft de 33-jarige actrice echter niet. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in 'The Flight Attendant', een serie voor de nieuwe streamingdienst van Warner Bros die ze ook produceert. Daarnaast verleent ze in het najaar haar stem aan een reeks over comicpersonage Harley Quinn.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers