VTM werkt aan nieuw 'geheim' project

vrijdag 2 augustus 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2015

Volgens Het Laatste Nieuws werkt VTM in alle stilte aan een dagelijkse actuashow op de laatavond. Veel details zijn nog niet bekend, al kon de krant al wat dingen ontdekken.

Bij VTM werken ze aan een dagelijkse actuashow die in de late avond zal worden uitgezonden. Het interne productiehuis PIT. heeft de opdracht gekregen om het programma te ontwikkelen. En in de wandelgangen van VTM wordt dezer dagen ook Bruno Wyndaele opgemerkt. Hij was met 'De Laatste Show' op Eén destijds een pionier van de late night talkshows in Vlaanderen. Het Laatste Nieuws verneemt echter dat hij zeker niet de presentator van de nieuwe show wordt. Wie dat wel wordt, is niet bekend.


VTM heeft al wel een ervaren talkshow host in huis met Jonas Van Geel. Enkele jaren terug maakte hij het gesmaakte 'Jonas & Van Geel'. Die show kwam twee keer per week op antenne en liep gedurende twee seizoenen. Van Geel ging destijds, op kosten van VTM, zelfs even op stage bij enkele grote talkshows in de Verenigde Staten. Tel daarbij dat Jonas Van Geel graag gezien is bij het Vlaamse publiek. De geknipte kandidaat, toch? Nu de agenda nog...

VTM wil en kan nog niet veel zeggen over het nieuwe programma. Ook vanaf wanneer het te zien is, wordt niet bekend gemaakt. Het Laatste Nieuws gokt op 2020, of heel misschien al in het late najaar.

Binnenkort is dus op de drie grote Vlaamse zenders een late night talkshow te zien. VIER pakt vanaf september weer uit met 'Gert Late Night' en Eén bereidt 'Danira' voor. Dat is de opvolger van 'Van Gils & Gasten' en zal worden gepresenteerd door Danira Boukhriss Terkessidis. Benieuwd of het tot een 'clash der talkshows' komt!

Bron: Het Laatste Nieuws - eigen bericht

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers