VTM GO in september

maandag 2 september 2019
Foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf vandaag start het nieuwe tv-offensief, niet enkel op het VTM-scherm, maar ook op het online platform VTM GO! Los van het live kijken, zullen ook alle nieuwe titels op te vragen zijn bij VTM GO.

Onder meer het tweede seizoen van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', 'Belgium's Got Talent', de kick-off aflevering van 'Beat VTM', enz. zullen te bekijken zijn via VTM GO.


Ook zin in buitenlandse content? Nieuw in de catalogus is het eerste seizoen van 'Killer By The Lake'! Vanaf zondag 1 september meteen alle 8 afleveringen.

Korte inhoud
Drie jaar na hun eerste ontmoeting (in de Walter Presents-serie 'Vanished By The Lake') wonen Lise en Clovis aan een nieuw meer, Annecy, waar ze zich stilaan nestelen als jonge ouders met hun pasgeboren zoon Tom. Al snel dreigt een nieuw onderzoek hun vrede te verstoren.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers