VTM GO in september

maandag 2 september 2019
Foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf vandaag start het nieuwe tv-offensief, niet enkel op het VTM-scherm, maar ook op het online platform VTM GO! Los van het live kijken, zullen ook alle nieuwe titels op te vragen zijn bij VTM GO.

Onder meer het tweede seizoen van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', 'Belgium's Got Talent', de kick-off aflevering van 'Beat VTM', enz. zullen te bekijken zijn via VTM GO.


Ook zin in buitenlandse content? Nieuw in de catalogus is het eerste seizoen van 'Killer By The Lake'! Vanaf zondag 1 september meteen alle 8 afleveringen.

Korte inhoud
Drie jaar na hun eerste ontmoeting (in de Walter Presents-serie 'Vanished By The Lake') wonen Lise en Clovis aan een nieuw meer, Annecy, waar ze zich stilaan nestelen als jonge ouders met hun pasgeboren zoon Tom. Al snel dreigt een nieuw onderzoek hun vrede te verstoren.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers