VRT-series maken kans op Gouden Roos

donderdag 7 november 2019
Foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019

Er zijn drie reeksen van de VRT genomineerd voor een Gouden Roos. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het gaat om 'Dertigers', 'Instaverliefd' en 'Nachtraven'.

'Dertigers' is genomineerd in de categorie 'soap en telenovela', samen met onder meer de iconische Britse soap 'EastEnders'. 'Nachtraven' (Ketnet), heeft een nominatie beet in de categorie 'kinderen en jeugd'. En 'Instaverliefd', de eerste Belgische fictiereeks die alleen via Instagram te volgen was, heeft een plekje veroverd in de categorie 'social media ­en videoseries'.


De Gouden Roos is een van de meest begeerde prijzen voor entertainmentprogramma's op televisie.

Bron: Het Nieuwsblad

LEES OOK: Eén-reeks 'Down the Road' wint belangrijke AIB Impact Award in Londen


Lees ook:
Eťn-reeks 'Down the Road' wint belangrijke AIB Impact Award in Londen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers