Voorjaar En: 'Weg van de Wereld'

dinsdag 13 december 2011

Het nieuwe jaar brengt ook een nieuw programma, waarmee Eén nog even in feeststemming blijft. In 'Weg van de Wereld' neemt Sofie Van Moll de kijkers mee op een reis langs acht bijzondere feesten op aarde. Sommige zijn ook hier bekend, van andere hebben we nog nooit gehoord. Maar stuk voor stuk bieden ze een unieke kijk op de wereld en zijn bewoners.

In 'Weg van de Wereld' ontdekt Sofie de wereld acht weken lang door haar tradities en rituelen. Van een religieuze bedevaart in Spanje tot een heidens zonnewendefeest in Rusland. Van het traditionele Thanksgiving tot een excentriek kunstenfestival in de Verenigde Staten. Van het vieren van de liefde in India tot het vieren van de doden in Mexico. En van de witte sneeuwvlaktes in Noors Lapland tot het kleurrijke Nepal.


In 'Weg van de Wereld' vieren mensen samen feest. Overal ter wereld.

'Weg van de Wereld', vanaf maandag 2 januari om 21.35 uur op Eén.


Lees ook:
Voorjaar En: ook Bruno Wyndaele gaat koken
VRT sluit nieuwe exclusiviteitscontracten af

DOSSIER: Voorjaar 2012 op En

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers