Voorjaar En: topserie 'Brothers & Sisters' op zaterdagavond

dinsdag 13 december 2011

In 'Brothers & Sisters' kruipen Calista Flockheart, Rachel Griffiths, Matthew Rhys, Dave Annable en Balthazar Getty in de huid van de dochters en zoons van de familie Walker. Hun vader William Walker, de stichter van Ojai Foods, lijkt zijn schaapjes op het droge te hebben en ook zijn kinderen hebben een succesvol leven opgebouwd. Dankzij het bloeiende familiebedrijf komen ze niets te kort.

Maar wanneer dochter Kitty na een afwezigheid van enkele jaren naar Californië terugkeert voor een verjaardagsfeestje en daar meteen een rel veroorzaakt, worden de eerste barsten in hun ogenschijnlijk perfecte leventje zichtbaar. Dochter Sarah, die door haar vader geïntroduceerd wordt in Ojai Foods, ontdekt tot overmaat van ramp enkele financiële tegenstrijdigheden die weleens het einde zouden kunnen betekenen van het comfortabele leven van de familie Walker.

'Brothers & Sisters' volgt de levens van de volwassen kinderen van de familie Walker en de manier waarop hun moeder Nora Walker hen vooruit probeert te helpen. Het leverde Sally Field, die de rol van de getormen- teerde moeder voor haar rekening nam, onder meer een Emmy Award voor Beste actrice op. Tussen de lijnen door plaatst 'Brothers & Sisters' ook vraagtekens bij de war on terror en de conservatieve houding tegen- over holebi’s in de VS. Het resultaat werd aan de overkant van de oceaan zeer gesmaakt.

'Brothers & Sisters', vanaf zaterdag 7 januari om 22.40 uur op Eén.


DOSSIER: Voorjaar 2012 op En

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers