Voorjaar En: topserie 'Brothers & Sisters' op zaterdagavond

dinsdag 13 december 2011

In 'Brothers & Sisters' kruipen Calista Flockheart, Rachel Griffiths, Matthew Rhys, Dave Annable en Balthazar Getty in de huid van de dochters en zoons van de familie Walker. Hun vader William Walker, de stichter van Ojai Foods, lijkt zijn schaapjes op het droge te hebben en ook zijn kinderen hebben een succesvol leven opgebouwd. Dankzij het bloeiende familiebedrijf komen ze niets te kort.

Maar wanneer dochter Kitty na een afwezigheid van enkele jaren naar Californië terugkeert voor een verjaardagsfeestje en daar meteen een rel veroorzaakt, worden de eerste barsten in hun ogenschijnlijk perfecte leventje zichtbaar. Dochter Sarah, die door haar vader geïntroduceerd wordt in Ojai Foods, ontdekt tot overmaat van ramp enkele financiële tegenstrijdigheden die weleens het einde zouden kunnen betekenen van het comfortabele leven van de familie Walker.

'Brothers & Sisters' volgt de levens van de volwassen kinderen van de familie Walker en de manier waarop hun moeder Nora Walker hen vooruit probeert te helpen. Het leverde Sally Field, die de rol van de getormen- teerde moeder voor haar rekening nam, onder meer een Emmy Award voor Beste actrice op. Tussen de lijnen door plaatst 'Brothers & Sisters' ook vraagtekens bij de war on terror en de conservatieve houding tegen- over holebi’s in de VS. Het resultaat werd aan de overkant van de oceaan zeer gesmaakt.

'Brothers & Sisters', vanaf zaterdag 7 januari om 22.40 uur op Eén.


DOSSIER: Voorjaar 2012 op En

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

De broers MacManus hebben de afgelopen acht jaar samen met hun vader op een afgelegen schapenboerderij in Ierland gewoond. Op een dag krijgen ze van hun oom te horen dat ze worden verdacht van de moord op een priester uit Boston. De jongens moeten terugkeren naar Boston om te bewijzen dat zij de moord niet op hun geweten hebben en om de man te vinden die hen valselijk heeft beschuldigd.

'The Boondock Saints II: All Saints Day', film uit 2009 met oa. Sean Patrick Flannery, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers