Voorjaar En: ook Bruno Wyndaele gaat koken

dinsdag 13 december 2011

Vandaag heeft En zijn programmatie voor het najaar voorgesteld aan de pers. Opvallend is dat Bruno Wyndaele zich nu ook aan de kookhype waagt en dat Evy Gruyaert bewijst dat ook dierenprogramma's nog lang niet pass zijn. Ook Lieven Scheire komt trouwens met een nieuw programma op de familiezender.

Scheire gaat in zijn eigen programma de kijker gidsen doorheen de wereld van de wetenschap. Ook Sofie Van Moll komt nog eens opdraven. met haar 'Weg Van De Wereld' trekt ze de wereld rond om typische feesten bij te wonen. De eerste aflevering hiervan is al op maandag 2 januari.

Evy Gruyaert gaat in 'Zoo Of Love' met twintig dierenliefhebbers langs kweekprojecten, over heel de wereld. Ook 'Penoza' is nieuw, een Nederlandse fictiereeks met Filip Peeters. De VRT duikt dit voorjaar ook nog eens in zijn archief, met een nieuw 'ABC Van De VRT' alias 'Hoe Is Het Zo Ver Kunnen Komen?'-programma, deze keer onder de naam 'Het Verloren Voorwerp'.

En Bruno Wyndaele gaat dus koken. Hij zal in het programma 'Mag Het Wat Meer Zijn' proberen om lievelingsgerechten nog beter te maken. Hij gaat daarbij telkens op zoek naar de allerbeste ingrediënten om een heerlijk gerecht helemaal af te maken.

Ook 'Tomtesterom' komt terug voor zijn allerlaatste seizoen. 'De Nacht Van De Televisiesterren' ten slotte, wordt uitgezonden op 24 maart.


Verder dit najaar: de derde reeks 'De Klas Van Freida', de laatste reeks 'Witse', het eerder aangekondigde 'Premiejagers Deluxe', 'Brothers en Sisters', een nieuwe reesk 'Dieren In Nesten', 'Flikken Maastricht' en een nieuw en raadselachtig spelprogramma voor op zaterdagavond, waar nog niets over bekend gemaakt wordt.

Al bij al vallen de nieuwigheden dus op één hand te tellen, als je het archiefprogramma niet meetelt. Het moge duidelijk zijn dat het voorjaar van 2012 nog een pak bespaard zal worden bij de VRT.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Voorjaar 2012 op En

volledig dossier
een

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers