Vlaamse scripted reality 'Alles uit Liefde' deze herfst op VIJF

maandag 10 juni 2013

Met 'Alles uit Liefde' brengt VIJF vanaf september tien weken lang waargebeurde verhalen op het scherm. In de eigen scripted realityreeks 'Alles uit Liefde' komt elke week een verhaal aan bod waarin Vlaamse vrouwen een keuze moeten maken uit of voor de liefde.

Elk verhaal is verschillend, maar in elke aflevering zien we een vrouw een onverwachte, moeilijke of drastische beslissing nemen uit liefde voor haar man, geliefde, familie of kind.

'Alles uit Liefde' zal vanaf september elke week na het nieuwe datingprogramma te zien zijn: VIJF brengt dit najaar met deze twee lokale producties een volledig Vlaamse thema-avond in het teken van liefde.

Geert Bouckaert bewerkt de waargebeurde verhalen
'Alles uit Liefde' is een productie van TéVéCompany. Scenarist Geert Bouckaert – die eerder al zorgde voor de adaptie van de originele scenario's van 'Danni Lowinski' en scenario's schreef voor onder meer 'Flikken', 'Aspe', 'Witse' – staat in voor de bewerking van de waargebeurde verhalen.

Voor 'Alles uit Liefde' wordt een beroep gedaan op onbekende acteurs. De eerste opnames van deze nieuwe Vlaamse scripted realityreeks zijn afgelopen vrijdag van start gegaan.

'Alles uit Liefde', vanaf september elke week op VIJF.


DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers