'Verkiezingen 07': Teletekst past aanbod aan

vrijdag 8 juni 2007

De VRT past dit weekend het aanbod van teletekst aan voor de federale verkiezingen van zondag 10 juni. Wie het gewone aanbod wil bekijken, kan terecht op Canvas.

Vana

f zaterdagavond 23.00 uur zal de teletekst op En helemaal in het teken staan van de verkiezingen. Zo zal men op En alle uitslagen en reacties kunnen lezen. En uiteraard ook het laatste verkiezingsnieuws. Voor het gewone aanbod zoals het weer, verkeer en sport moet je bij Canvas zijn. Het speciale aanbod op En blijft gelden tot dinsdag, vanaf dan zullen ook weer de gewone teletekstpagina's raadpleegbaar zijn via En.

DOSSIER: Verkiezingen 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers