TV-Visie interview : Robin (X Factor)

donderdag 20 oktober 2005

Voor rocker Robin was het een zeer pijnlijke derde uitzending. Niet omdat hij een slechte prestatie had neergezet, maar vooral omdat hij enorm veel last had van zijn rug. Er was sprake van een hernia. Onze reporter Bart ging op bezoek bij Robin en had een uitgebreide babbel over een 'letterlijk' pijnlijke derde aflevering


ONG>Robin, vandaag heb je de rustige kant van jezelf laten zien.
De rustige en vooral ook de pijnlijke kant van mezelf (lacht). Maar gelukkig voor mij was het al een tijdje op voorhand vastgelegd dat ik vandaag een traag nummer ging zingen. Maar ik heb vandaag toch nog een dokter moeten opzoeken omdat ik enorm veel pijn had. Nu denk ik dat ik een uitstekende dokter heb gevonden, die mijn rugproblemen toch gaat oplossen.

Ze spreken heel vaak over de korrel in je stem, die voor een aparte klankkleur zorgt. Is dat een extra troef?
Ik denk het wel. Ik heb in drie afleveringen toch al bewezen dat ik m'n mannetje kan staan in verschillende genres. Beetje bij beetje wordt dat inderdaad een mooie troef, die ik in handen heb.

Stilletjesaan geraak je steeds verder en verder in dit spel. Ben je zenuwachtig aan het worden?
Neen. Ik ben vrij nuchter in deze dingen. Zenuwen zijn hier nergens voor nodig. Dit weekend stond mijn rug vooral centraal. En met zulke kwaaltjes ben je toch constant bezig. Ik had een continue pijn, die ik voelde tot aan mijn tenen. Maar ach, tja, zulke dingen gebeuren nu éénmaal. Volgende week alleszins hoop ik dat het een pak beter zal gaan.

Ik ga je twee dingen toewensen. Veel beterschap en succes!
Bedankt!

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers