'The Voice van Vlaanderen': Alex neemt Iris onder zijn vleugels

donderdag 29 maart 2012

Donderdag 29 maart kreeg 'studioTVL', te zien op de regionale zender TV-Limburg, Nomie Wolfs, Raymond Geerts en Alex Callier van Hooverphonic op bezoek. Ze stelden met veel trots hun nieuw album 'With Orchestra' voor maar Alex Callier had nog ander nieuws.

In het vtm-programma 'The Voice' werd Glenn de uiteindelijke winnaar. Hij was echter niet de enige goede stem in 'The Voice van Vlaanderen', en dat hebben de juryleden natuurlijk opgemerkt.


Iedereen had zo zijn favorieten en Alex Callier stak het niet onder stoelen of banken dat hij het wel had voor Iris. De zangeres schopte het dan ook tot in de finale van 'The Voice van Vlaanderen'.

Aan dit verhaal komt nu nog een staartje. 'Iris zit nog maar aan 70% van haar kunnen', vertelde hij in studioTVL, 'en ik ben er zeker van, dat er daar verder mee gewerkt kan worden.'

Op de vraag van presentator Maarten Cox 'En ga je ook verder werken met haar?', antwoordde hij dan ook: 'Natuurlijk, dat heb ik ook altijd gezegd.'

Het verhaal van Alex Callier en zijn poulain Iris is dus nog lang niet uitgezongen! Wordt vervolgd...

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
studioTVL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers