'SUPER8' start maandag op Acht (trailer!)

zondag 30 augustus 2009

Bert Adongo is de grootste filmmaker van zijn generatie. Maar in afwachting van zijn grote doorbraak vult hij nog even rekken met popcorn en B-films in een verlieslatende videotheek. Waar hij te maken krijgt met seniele cinefielen, hooligans die dol zijn op musicals en andere lastige klanten die Bert op zijn beurt lastigvalt met zijn script voor een groots en fantastisch filmproject waarvoor hij zowel financiers als acteurs zoekt.

S


UPER8, een minisitcom van 20 maal vijf minuten vol seks, geweld en overschrijdingen van de uitleentermijn, is de eerste eigen productie van de digitale tv-zender Acht. Verfrissende en verrassende Vlaamse comedy van het jonge scenaristen-regisseursduo Jonas Govaerts en Tim Mielants, met in  de cast revelatie Uwamungu Cornelis, Stef Lernous (bekend van het toneelgezelschap Abattoir Ferm) en Joke De Bruyn ('Kinderen van Dewindt', 'Kaat & co', 'Zone Stad') en gastrollen van o.m. Kevin Janssens, Maaike Cafmeyer, Wim Helsen, Sofie Decleir, Benny Claessens, Alice Toen en Koen Crucke.

'SUPER8', elke weekdag om 20.30 uur op Acht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers