Slongs Dievanongs vergezelt coaches Sean Dhondt en Natalia in 'The Voice Kids'

donderdag 7 mei 2015

'The Voice Kids' keert binnenkort terug met een kersvers seizoen n met een kersverse coach. Rapster Slongs Dievanongs zal coaches Sean Dhondt en Natalia versterken en de jonge talenten onder haar hoede nemen.

Slongs gooit op dit moment hoge ogen in 'Liefde voor Muziek', waarin ze zichzelf week na week muzikaal blootgeeft. In 'Baas in Huis' bij VTMKZOOM toonde Slongs enkele weken geleden dan weer hoe dicht ze bij haar jonge publiek staat. Haar aanstekelijke songs zijn immers bijzonder populair onder de kids.

'Talent moet je op jonge leeftijd cultiveren', vindt Slongs Dievanongs. 'En als ik daarbij kan helpen met mijn muzikale expertise, dan doe ik dat met alle plezier van de wereld. Ik wil mijn ervaring graag doorgeven aan de jonge lichting en kijk er enorm naar uit om hen bij te staan tijdens het parcours van 'The Voice Kids'. Het innerlijke kind in mij zal ongetwijfeld het innerlijke kind in de kandidaten ontmoeten. Mijn jeugdig enthousiasme borrelt nu al op! Of zoals ze dat vaak op Facebook zetten met een emoticon: ik voel mij ‘gemotiveerd’ (lacht).'

Slongs, Sean en Natalia nemen in het tweede seizoen van 'The Voice Kids' dus plaats op de rode draaistoelen, An Lemmens en Kürt Rogiers staan opnieuw met veel enthousiasme in voor de presentatie. Wanneer 'The Voice Kids' op antenne verschijnt, wordt op een later moment bekendgemaakt. Het eerste seizoen was met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers en een marktaandeel van 43% (VVA 18-54, live +6) alvast een schot in de roos. Heel wat jonge toptalenten waagden hun kans en slaagden erin Vlaanderen te verrassen met hun stem. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Mentissa Aziza uit team Natalia.


DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers